ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕΡΒΙΣ 55ΕΥΡΩ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ TO SERVICE (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ) ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΟΔΙΟΥ (Ράβδος Μαγνησίου)

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας χρειάζεται ανά δύο χρόνια οπωσδήποτε αλλαγή ανοδίου για να  μην γίνει ηλεκτρόλυση στο καζάνι και τρυπήσει!!!
Ανόδιο έχουν όλα τα boiler (ανοξείδωτα & glass) εκτός από τα χάλκινα.
Η ηλεκτρόλυση είναι πιο έντονη τα τελευταία χρόνια λόγο των σωληνώσεων του δικτύου της ΕΥΔΑΠ που έχουν αντικατασταθεί από πλαστικές σωλήνες σε αντίθεση με παλαιοτέρα που το δίκτυο ύδρευσης ήταν από μεταλλικούς αγωγούς. Γι αυτό και παλιά οι ηλιακοί άντεχαν περισσότερο ακόμα και αν κάποιος ξέχναγε να κάνει την συντήρηση. Τώρα είναι απαραίτητη σε όλες τις εταιρίες ηλιακών θερμοσιφώνων και είναι και απαραίτητος όρος στις εγγυήσεις των εργοστασίων.

 

 

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Απαραίτητη ενέργεια για να έχει το μέγιστο της απόδοσης και να είναι προστατευμένο από παγετούς και χαμηλές θερμοκρασίες ένας ηλιακός θερμοσίφωνας, είναι να συμπληρώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αντιψυκτικό που κυκλοφορεί μέσα στο κλειστό κύκλωμα (αιθυλεγλυκολη), προσδιορίζεται περίπου μια φορά τον χρόνο συνήθως μετά το καλοκαίρι λόγο του ότι τους θερμούς μήνες από τις υψηλές θερμοκρασίες τα υγρά εξατμίζονται.
Αποτέλεσμα της έλλειψης υγρών είναι να μην θερμαίνει ο ηλιακός, να έχει πολύ μειωμένη απόδοση ακόμα και σε μέρες με πολύ ηλιοφάνεια ή τους χειμερινούς μήνες να έχουμε σπάσιμο εσωτερικών σωληνώσεων συλλέκτη ,από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

 

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΛΑΝΤΖΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Απαραίτητη εργασία σε ένα ολοκληρωμένο σέρβις ηλιακού θερμοσίφωνα είναι η αλλαγή φλάντζας αντίστασης για να αποφύγουμε διαρροές οι οποίες θα μας κάψουν και τα ηλεκτρικά μέρη του ηλιακού θερμοσίφωνα ,όπως είναι η αντίσταση και ο θερμοστάτης.

 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΑΡΕΛΙΟΥ(boiler) ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

Γίνεται εσωτερικός καθαρισμός boiler για να απομακρυνθούν άλατα και λάσπες που έχουν συσσωρευτεί από τη καθημερινή χρήση του

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Τέλος ελέγχονται τα ασφαλιστικά του ηλιακού και αλλάζονται αν κριθεί απαραίτητο, για να μην σκάσει το καζάνι σε μια πιθανή υπερθέρμανση και για προστασία του υδραυλικού δικτύου της οικίας καθώς και η μόνωση των σωληνώσεων που φθείρονται με τον χρόνο και βρίσκονται εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες, με κίνδυνο να σπάσουν σε έναν ενδεχόμενο παγετό ή στην καλύτερη περίπτωση να έχουμε πολύ μειωμένη απόδοση στο ζεστό νερό που έρχεται στηΝ εγκατάστασης μας!