Αντικαταστήστε τα παλαιά σας κουφώματα με νέα, θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου νέας τεχνολογίας και τοποθετήστε συστήματα σκίασης και ενεργειακά τζάμια. Επικοινωνήστε σήμερα με την επιχείρηση για περισσότερες πληροφορίες.

Για χρόνια, οι αρχιτέκτονες και οι κατασκευαστές έχουν προτιμήσει τα κουφώματα αλουμινίου για τη συνολική τους δύναμη και τη διαχρονική τους αξία. Τα κουφώματα αλουμινίου, πιθανόν είναι τα πιο γνωστά στην Ελλάδα, έχοντας ως κυριότερο πλεονέκτημα τη στιβαρότητα και την ασφάλεια που παρέχουν στο σπίτι σας, ενώ προσφέρουν και ευελιξία σχεδιασμού στο συνεργείο που θα αναλάβει την τοποθέτηση τους. Λόγω της ακαμψίας, της αντοχής τους και τη δυνατότητα χρήσης στενών πλαισίων, τα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να ταιριάξουν σε μια ευρεία ποικιλία συνδυασμών.

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι επίσης δημοφιλή λόγω του χαμηλού κόστους συντήρησης τους. Δεν σκουριάζουν, δεν σαπίζουν, και δεν χρειάζονται βάψιμο.

Σημαντικό μειονέκτημα όμως για το αλουμίνιο είναι πως αποτελεί καλό αγωγό της θερμότητας και έτσι επιτρέπει σημαντικές θερμικές απώλειες. Σε κρύο καιρό, η θερμότητα του σπιτιού σας διαρρέει προς τα έξω. Έτσι στο παρελθόν τα κουφώματα αλουμινίου δεν ήταν πολύ υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Σήμερα οι διαρροές μπορούν να αντιμετωπιστούν καθώς τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, είναι υψηλότερης ποιότητας συγκριτικά με τα παλαιότερα ψυχρά κουφώματα, και διαθέτουν κάποιο τύπο θερμοδιακοπής.

Η θερμοδιακοπή στα κουφώματα αλουμινίου είναι ένα κομμάτι (κράμα) μετάλλου που χωρίζει το εξωτερικό από το εσωτερικό αλουμίνιο σταματώντας τη μεταφορά θερμοκρασίας του εξωτερικού στο εσωτερικό.

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης –θέρμανσης αλλά και ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.