ανακαινίσεις κτιρίων
Η εταιρεία μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ δραστηριοποιείται στις Ανακαινίσεις κτιρίων (μονοκατοικίες – διαμερίσματα – νεόδμητες κατοικίες – αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων).

Η εταιρεία μας κατασκευάζει διαμερίσματα με πρωτοποριακές ενεργειακές εφαρμογές έτσι ώστε οι αγοραστές των διαμερισμάτων να δαπανούν ελάχιστα χρήματα για την ψύξη και θέρμανση των σπιτιών τους 24 ώρες το 24ωρο.

Αξιοποιώντας λοιπόν την εμπειρία μας, γνωρίζοντας στη πράξη το αποτέλεσμα των ενεργειακών εφαρμογών μας επεκτείναμε την δραστηριότητα μας σε ενεργειακές εφαρμογές σε υφιστάμενα κτίρια για να εξοικονομούν οι ιδιοκτήτες τους αρκετά χρήματα από τις δαπάνες τους για θέρμανση και ψύξη.

Τα μέλη της εταιρείας μας είναι υπεύθυνα άτομα, τα οποία αναλαμβάνουν την κατασκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού σας, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε να καλύψουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα κατασκευής ζητηθεί αλλά και να πραγματοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στο μέγιστο, με εγγυημένη ποιότητα και με την πιο ανταγωνιστική, οικονομική πρόταση.

ανακαινίσεις κτιρίων2
Για όλες τις εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, εφόσον έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες χρόνων με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Είμαστε άτομα τα οποία  παρέχουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια, επαγγελματισμό, σεβασμό στο χώρο σας και άριστη συσχέτιση τιμών και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, θα χαρεί πολύ να βρει μαζί σας την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Για εμάς, μόνος στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. «Χτίζουμε» σε αυτό, πατώντας πάντα σε γερά θεμέλια.